Eerlijk Alternatief

De mensen achter Eerlijk Alternatief

De fractie van Eerlijk Alternatief bestaat uit vijf raadsleden en een commissielid buiten de raad. Dit zijn fractievoorzitter Hanneke van de Gevel, raadsleden Manuela Bijl, Damiën van Herk, Ben Glaser, Nita Graafland en buitenraadslid Marvin Hendrikse.

Fractievoorzitter Hanneke van de Gevel heeft in het verleden als wethouder de portefeuille Sociaal Domein en Avalex gehad.

Naast deze mensen mag Eerlijk Alternatief nog steeds rekenen op de steun van 24 inwoners die zich, net als u, druk maken om Pijnacker-Nootdorp en aan de slag gaan om iets te bereiken. Wij stellen hier onze mensen graag aan u voor, kijk voor informatie over onze standpunten en visie in ons verkiezingsprogramma.

Wie zijn nu onze mensen die zich druk maken om het wonen, werken en leven in Pijnacker-Nootdorp?

Deze 24 mensen maken zich ook druk om Pijnacker-Nootdorp en waren kandidaat voor Eerlijk Alternatief bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Zij maken nu geen deel uit van de fractie, maar blijven op de achtergrond betrokken.

Bestuur

Naast de wethouder en fractie, heeft de 'Politieke vereniging Eerlijk Alternatief' ook een bestuur. Dit is vooral achter de schermen betrokken bij het draaiend houden van de partij.