Weet u het nog? De plof op de deurmat, een vakantiegroet, met aan de voorkant een zestal plaatjes van bezienswaardigheden uit een ver vakantieoord of de omgeving van Hoenderloo.

Aan de achterkant staat geschreven dat het erg leuk is, er veel te zien is en dat iedereen gemist wordt. Met daarnaast een zelfgetekend zonnetje met een vriendelijke glimlach en het aantal graden Celsius ter plaatse. De vakantiekaart. Een beetje uit de gratie, al wordt oma nooit vergeten vanaf vakantieadressen en houden vele karakteristieke vakantiedorpjes de traditie nog in ere om in de carrousels vol ansichtkaarten authentieke kaarten met daarop, “Groeten uit…”te verkopen.

Eerlijk Alternatief wil deze traditie voor Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw in ere herstellen en heeft drie ansichtkaarten laten maken. Deze krijgt u cadeau. Dus komt u de mensen van Eerlijk Alternatief tegen de komende tijd in de verkiezingscampagne, vraag dan om die gratis kaart.

Ze worden uitgedeeld, maar zijn ook verkrijgbaar bij: de Vitaminstore Pijnacker (Raadhuisplein), BlueSun Oostlaan, De Soete Suikerbol Pijnacker (Ade), Oliveo, RKDEO, Drogisterij en Parfumerie Aad van Leeuwen Nootdorp en Café M’n Broer Nootdorp (Dorpsstraat), Winkelcentrum Emerald (Verhage en Emerald Forest), kantine SV Wippolder, Beauty Village en Jotronics Delfgauw (Delftsestraatweg)

Weten waar Eerlijk Alternatief zich nog meer druk om maakt? Kijk op www.eerlijkalternatief.nl of op Facebook, Instagram en Twitter. Groeten van Eerlijk Alternatief, uit Pijnacker-Nootdorp natuurlijk.

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.