Vrijdag 23 februari werd aan Teun de Vries, eigenaar van de Vitaminstore in Ackershof, het evenementenplan van de lokale partij Eerlijk Alternatief uitgereikt door raadslid Jolanda van Leeuwen. Teun is bovendien voorzitter van de Ondernemersvereniging Ackershof en zodoende geïnteresseerd in mogelijkheden voor de verlevendiging van het Raadhuisplein.

Het plan van Eerlijk Alternatief behelst een samenwerking tussen meerdere partijen, waaronder Citymarketing, Cultuurplatform, winkeliersverenigingen en horecaondernemers. Dit spreekt De Vries erg aan. Zelf is hij ook enthousiast over een op komst zijnd straattheaterfestival, wat hij in de zomer hoopt te begroeten. Het doet een beetje denken aan de Mooi Weer Spelen in Delft met allerlei steltlopers en andere artiesten.

De 66-jarige Teun de Vries zou graag een podium zien op of bij het Raadhuisplein:”voor een muziektent is waarschijnlijk geen ruimte, maar andere mogelijkheden zijn vast wel mogelijk”. Overigens staat De Vries op de kandidatenlijst van deze in 2009 opgerichte partij die sterke betrokkenheid heeft met het culturele leven in onze gemeente.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.