Voor de derde keer op rij heeft het bestuur van de lokale politieke partij fractievoorzitter en oprichter van partij, Hanneke van de Gevel uitgeroepen tot lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

“Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat iedereen weer heeft aangegeven het volste vertrouwen, niet alleen in mij, maar vooral in de koers van onze partij te hebben. We zijn van één naar drie zetels gegaan de afgelopen acht jaar en die opwaartse lijn willen we graag vasthouden. Dat hoef ik gelukkig niet alleen te doen. We zijn bezig met een interessante kandidatenlijst waarop veel kundige, enthousiaste en gedreven mensen komen te staan. In de raad werk ik samen met Manuela Bijl en Jolanda van Leeuwen en daar zijn we een echte geoliede machine met veel kennis en ervaring”, aldus Van de Gevel.

Hanneke van de Gevel is het langs zittend raadslid in Pijnacker-Nootdorp en heeft jaren in Nootdorp gewoond toen ze haar carrière in de Zorg begon bij IPSE De Bruggen. Na een aantal jaren in Klapwijk is ze terecht gekomen in Pijnacker Noord en is tegenwoordig werkzaam als Zorgmanager bij Zuidwester waar ze leiding geeft aan een team van 95 zorgspecialisten.

Ons dorp

Op de vraag wat de speerpunten van Eerlijk Alternatief zullen zijn antwoordt zij: “We zijn druk aan het schrijven aan ons programma, dat doen we met informatie vanuit inwoners en ondernemers. De focus ligt op ons dorp. Mensen kennen ons, we weten wat er speelt en dat maakt ons makkelijk benaderbaar, via de telefoon of mail, in de kroeg, in de supermarkt, via social media, maar natuurlijk ook gewoon in onze wekelijkse fractievergadering. Luisteren en praten met inwoners heeft de hoogste prioriteit. Dat hebben we ook laten zien met ons meldpunt Zorg om Zorg. Mensen wisten de weg naar ons prima te vinden waardoor we konden helpen. Wij zijn voor het behoud van het dorpse karakter met allerlei voorzieningen in de buurt waar het fijn wonen en werken is.”

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.