Praten over politiek, we doen het allemaal. Op verjaardagen, in de kroeg, als we het journaal zien, terwijl we de krant lezen en zoveel mensen, zoveel verschillende meningen.

Hier in Pijnacker-Nootdorp zal volgende week op 19 maart blijken hoe de kiezer in dit dorp de lokale politiek waardeert en wie het vertrouwen van de kiezer krijgt. Dat wordt een kwestie van kiezen uit elf partijen met totaal 170 kandidaten die strijden om 31 raadszetels. Dat is nogal wat.

Hoe ver liggen de standpunten uiteen, wat zijn de verschillen en voor de toekomst ook zeer belangrijk, waar liggen de overeenkomsten? Daarnaast is het soms nog een hele kluif om uit te puzzelen hoe de gemeenteraad nu precies werkt, wat de rol van het college is, wat wethouders nu precies doen en waar je terecht kunt met vragen.

Daar heeft Eerlijk Alternatief een antwoord op. Dat willen we u graag vertellen en we zijn heel erg benieuwd naar uw vragen en uw dilemma’s om woensdag aanstaande tot een keuze te komen. Misschien wilt u zelfs niet eens gaan stemmen. Dus laten wij ons uitnodigen bij u thuis.

Voor een huiskamerdebat met u, uw huisgenoten, van jong tot oud, uw vrienden, kennissen of familie. Alles kan. U hebt er geen omijken naar. We nemen alles zelf mee, van tafelkleed tot koffie en thee, we wassen zelfs de kopjes af! Wilt u een uurtje met ons praten over politiek? Laat het weten via mail of telefoon, 015-3694498, en we komen langs!

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.