“Praten over politiek doe je in de kroeg”

Praten over politiek doe je op verjaardagen en in de kroeg. Omdat de lokale partij Eerlijk Alternatief vast niet op alle verjaardagen wordt uitgenodigd gaan de kandidaten op kroegentocht, op zoek naar vragen en antwoorden. Gekscherend is lijsttrekker en fractievoorzitter Hanneke van de Gevel wel eens de nachtburgemeester van Pijnacker genoemd en deze officieuze titel geeft goed aan hoe Hanneke aan haar informatie van de inwoners van Pijnacker-Nootdorp kan komen. Uit de kroeg!

De kroegentocht begon in januari in de huiskroeg van de partij, Het Hoofdkantoor aan de Prunuslaan in Pijnacker. Zondag 23 februari aanstaande opent kroegbaas Wim Theunissen speciaal voor Eerlijk Alternatief de deuren van De Drie Musketiers in de Dorpsstraat in Nootdorp al vanaf 13.30 uur! Wie wat langer blijft hangen aan de bar kan gelijk de voetbalwedstrijden van Ajax en Feyenoord bekijken.

De kandidaten van Eerlijk Alternatief willen graag praten met iedereen die een mening heeft over de lokale politiek in Pijnacker-Nootdorp. Dat mag natuurlijk ook een ongezouten mening zijn, of een vraag hoe het nou precies zit hier in de lokale politiek. Hoe komt het toch dat steeds minder mensen vertrouwen hebben in de politiek? En heb je als inwoner nog wel wat te zeggen over je eigen dorp?

Kortom, kom gezellig langs in de kroeg en praat met Hanneke, Francine, Manuela, Ben, Jolanda en de andere kandidaten van de lijst. Wil je vooraf alvast meer weten? Neem eens een kijkje op deze website. Je vindt de namen van ons allemaal, het verkiezingsprogramma en de verkorte standpunten. Bij Nieuws vind je alle blogs die wij publiceren.

We zien je graag aanstaande zondag, in de kroeg!

Zondag 23 februari 13.30 uur in De Drie Musketiers in de Dorpsstraat in Nootdorp.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.