“Praten over politiek doe je in de kroeg”

Praten over politiek doe je op verjaardagen en in de kroeg. Omdat de lokale partij Eerlijk Alternatief vast niet op alle verjaardagen is uitgenodigd gaan de kandidaten op kroegentocht, op zoek naar vragen en antwoorden. Gekscherend is lijsttrekker en fractievoorzitter Hanneke van de Gevel wel eens de nachtburgemeester van Pijnacker genoemd en deze officieuze titel geeft goed aan hoe Hanneke aan haar informatie van de inwoners van Pijnacker-Nootdorp kan komen. Uit de kroeg!

Aanstaande zondag 26 januari trapt Eerlijk Alternatief de kroegentocht om 13.30 uur af in de huiskroeg van de partij, Het Hoofdkantoor aan de Prunuslaan in Pijnacker. Uitbaatster Carla Rijnbeek zorgt voor gratis koffie. De rest is op eigen kosten want Eerlijk Alternatief heeft geen landelijk gevulde partijkas. De komende tijd zullen meer kroegen bezocht worden.

De kandidaten van Eerlijk Alternatief willen graag praten met iedereen die een mening heeft over de lokale politiek in Pijnacker-Nootdorp. Dat mag natuurlijk ook een ongezouten mening zijn, of een vraag hoe het nou precies zit hier in de lokale politiek. Hoe komt het toch dat steeds minder mensen vertrouwen hebben in de politiek? En heb je als inwoner nog wel wat te zeggen over je eigen dorp?

Kortom, kom gezellig langs in de kroeg en praat met Hanneke, Francine, Manuela, Ben, Jolanda en de andere kandidaten van de lijst. Wil je vooraf alvast meer weten? Kijk op deze vernieuwde site naar het verkiezingsprogramma.

We zien je graag aanstaande zondag, in de kroeg!

Zondag  26 januari 13.30 uur

Locatie: Het Hoofdkantoor, Prunuslaan 1, Pijnacker

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.