Campagne voeren is leuk. Je ontmoet ontzettend veel mensen en iedereen heeft een mening over de politiek. Zowel over de landelijke als de lokale politiek. Wij zijn op zoek naar al die meningen. Want ook wij van Eerlijk Alternatief hebben een heel duidelijke mening over de lokale politiek in Pijnacker-Nootdorp. De vraag is nu hoe we bij uw mening komen en hoe u gaat horen hoe wij erover denken.

Van links naar rechts, Ben Glaser, nummer 4, Hanneke van de Gevel, nummer 1, Francine Horn, nummer 2 en Manuela Bijl , nummer 3.

Omdat de lokale partij Eerlijk Alternatief geen dik gevulde campagnekas heeft komt het er op aan heel creatief te zijn met welke uiting we naar buiten treden. Onze kandidaten rijden veel rond in de gemeente omdat ze voor werk en privé van hot naar her moeten, zeker in deze drukke tijden. Dus besloten we om in plaats van dure advertenties of borden langs de weg onze auto’s in uithangborden te transformeren. Dat had natuurlijk ook op de fiets gekund, hoor ik u denken, dit in verband met het milieu, maar een uiting die goed zichtbaar moet zijn is toch lastig te bevestigen op je stalen ros.

De auto met reclame heeft als bijkomend voordeel dat alle folders en posters binnen handbereik zijn. Dat merkten we in Nootdorp. In de Dorpsstraat werden we aangehouden door een lieftallige dame: “van welke partij zijn jullie, want ik moet nog een keuze maken”, was haar vraag. Binnen een mum van tijd was de achterbak veranderd in een informatiestand en de dame in kwestie ging overtuigd terug naar haar bezigheden.

Dus als u ons ziet rijden, zwaai even of spreek ons aan als we parkeren, of laat een briefje achter onder de ruitenwisser met uw vraag of opmerking. Wij vinden het leuk om het gesprek aan te gaan.

Beken ook kleur en kies voor paars, het paars van lijst 8, Eerlijk Alternatief, eerlijk en lokaal.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.