altOp Telstar Online staat een twitterruzie tussen oud-PvdA wethouder Oudhof en fractievoorzitter van Gemeentebelangen Visser. Oudhof maakt zichzelf niet alleen belachelijk maar hij schaadt ook nog eens de PvdA. Wat had hij moeten doen? Tot 10 tellen. En als er een verschil is hou ’t op de inhoud maar ga niet met modder gooien.

Vorige week stond in het weekblad Vrij Nederland een lijstje met sjoemelaars. Van Haagen staat daarin. Citaat: “Peter van Haagen legde in 2012 als wethouder in Pijnacker-Nootdorp zijn portefeuille ‘integrale veiligheid’ neer toen bekend werd dat hij een buitenechtelijke relatie had met de plaatsvervangend bureauchef van de politie in zijn gemeente. Als locoburgemeester was hij haar politieke baas.”.  Wat had er moeten gebeuren? Burgemeester Buddenberg had vanaf het eerste gerucht moeten zorgen dat plaatsvervangend bureauchef Steenbakkers werd overgeplaatst. De VVD had geen debat over de affaire moeten aanvragen waardoor het groot nieuws werd. Steenbakkers en Van Haagen moeten niet gezamenlijk het publiek opzoeken en al zeker niet op het moment dat de VVD wethouder in functie is. Als wethouder had hij bij RTV Lansingerland een interview en Steenbakkers had daar niets te zoeken. Dit is vragen om problemen!

Begin van dit jaar was er een afscheidsfeestje van Oudhof. Hij stapte zelf op. Wat had er moeten gebeuren? Geen feestje in maar nƒ¡ werktijd op het gemeentehuis.

Dit soort zaken schaden de politiek terwijl de meeste raadsleden hard werken. Jammer. Ik wens u ondanks alles nog een fijne 2e paasdag.

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.