Gemeenteraadslid Francine Horn heeft besloten zich af te splitsen van de VVD in Pijnacker-Nootdorp en zich te voegen bij de lokale onafhankelijke partij Eerlijk Alternatief.

Fractievoorzitter Van de Gevel: “De Fractie van Eerlijk Alternatief verheugt zich op de samenwerking met Francine Horn. Francine is goed thuis in financiële- en de WMO-dossiers. Zij heeft ruim zeven jaar ervaring als raadslid in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Francine staat bekend om haar degelijke betogen die altijd goed onderbouwd zijn. Zij zoekt de dialoog op, hoe moeilijk soms ook in deze tijd. Zij past in het profiel van een onafhankelijk raadslid.”

Eerlijk Alternatief heeft vaker, op bijvoorbeeld het onderwerp WMO, de vruchtbare  samenwerking gezocht met Horn.  Afgelopen raadsjaren is gebleken dat Francine maatschappelijk zeer betrokken is. Zij kan zich goed inleven in uiteenlopende standpunten van anderen.

Francine Horn is van origine econoom en zal zich gaan richten op onder andere het onderwerp Financiën. Commissielid Jolanda van Leeuwen (jurist rechten) blijft haar portefeuille bestemmingsplannen houden en Hanneke van de Gevel  blijft vooral gericht op de overige zaken. De drie transities (AWBZ, jeugdzorg, participatiewet) die in 2015 voor ons staan, inclusief een behoorlijke bezuinigingstaakstelling, zullen Van de Gevel en Horn gezamenlijk oppakken.

In de bijlage leest u het persbericht van Francine Horn!

Francine Horn naar Eerlijk Alternatief    Francine Horn naar Eerlijk Alternatief

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.