1. Hanneke van de Gevel Hanneke van de Gevel woont in Pijnacker. Hanneke heeft een verleden in de vakbond maar ook in diverse voorzittersfuncties zoals bij een bewonersvereniging, ondernemersraad etc. Na jaren van verpleegkundige functies werd zij 12 jaar geleden manager in de zorg. Zij heeft zich afgelopen jaren veel ingezet voor de gemeenschappelijke regelingen zoals de veiligheidsregio, GGD en Avalex. Zij zal deze miljoenenbedrijven nauwlettend blijven volgen. Vanuit haar zorgachtergrond zal zij zich vooral richten op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugdzorg.
2. Francine Horn Francine Horn woont in Nootdorp. Zij heeft zowel in grote, beursgenoteerde bedrijven maar ook in Zorg- en Goede Doelenorganisaties als financieel manager gewerkt. Vanuit haar achtergrond als econoom vindt zij het belangrijk dat we beschikbaar geld ook optimaal inzetten voor de inwoners en het niet verspillen aan allerlei onzin of luxe zaken. Ook bij bezuinigingen moet alles tegen elkaar afgewogen worden en gekeken worden waar de minste pijn geleden wordt. Zij is een ervaren raadslid (sinds 2006 in de gemeenteraad), kent alle dossiers en weet wat er zo allemaal al gebeurd is de afgelopen jaren. Francine zal zich voornamelijk richten op de begroting en jaarrekening.
3. Manuela Bijl -Steentjes Manuela Bijl woont in Delfgauw. Manuela heeft een ondernemende achtergrond. Na haar studie commerciële economie bekleedde zij diverse salesfuncties en sloot haar carriƒ¨re in 2008 bij de Rabobank Pijnacker-Nootdorp af. Zij startte haar eigen onderneming Uitroepteken. Ze werkt afwisselend als tekstschrijver, communicatieadviseur en journalist. Haar werkzaamheden als politiek verslaggever bij Telstar heeft zij vanwege haar kandidaatstelling neergelegd. Manuela weet als geen ander welke rol communicatie in de huidige maatschappij speelt. Deze kennis en haar jarenlange ervaring in het observeren van de lokale politiek in Pijacker-Nootdorp zal haar zeker van pas komen in haar functie als raadslid. Vele dossiers zijn immers de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Zij zal zich vooral richten op de grondexploitaties.
4. Ben Glaser Ben Glaser woont in Nootdorp. Hij heeft na zijn opleiding tot verpleegkundige, de studie Hoger Management afgerond. Ben werkt de laatste jaren als interim manager in de ouderenzorg en is adviseur personeelsdiensten voor een MKB-onderneming. Daarnaast is Hij ADR gecertificeerd mediator (NMI opgeleid). De kracht van EA is de betrokkenheid bij de burgers en de proactieve rol in de raad. Ben zijn strategisch inzicht en kennis en praktijkervaring van de uitvoering van de WMO, gecombineerd met ervaring in welzijn en (ouderen)zorg zal een belangrijke aanvulling zijn voor EA en de gemeenteraad.
5. Jolanda van Leeuwen-Blom Jolanda van Leeuwen woont in Pijnacker. Zij is 16 jaar werkzaam geweest als wetgevings- en bedrijfsjurist. Vanwege haar belangstelling voor wonen en woonomgeving heeft zij de opleiding tot makelaar gevolgd en is zij lid van de Adviescommissie Wonen Pijnacker-Nootdorp. Haar interesse in de lokale leefomgeving komt tot uiting in haar werkzaamheden als fractielid buiten de raad waar zij zich voornamelijk richt op de dossiers Ruimtelijke Ordening.

Hanneke van de Gevel zegt het volgende over de top vijf van haar lijst: “Ik ben trots op het feit dat zoveel bekwame mensen hebben gekozen om actief mee te gaan doen aan de lokale politiek via Eerlijk Alternatief. Alle drie de dorpskernen zijn goed vertegenwoordigd en dat vind ik heel belangrijk. We zijn tenslotte de vertegenwoordigers van alle inwoners van ons prachtige Pijnacker-Nootdorp. Eerlijk Alternatief heeft met deze mensen gekozen voor krachtige en ervaren kandidaten. Door onafhankelijk te zijn, niet geleid door een landelijke partij en uit te gaan van onze eigen kracht, kunnen we een duidelijke koers varen die voor een ieder iets te bieden heeft. Wij staan altijd open voor alle ideeën van inwoners over hoe zij het liefste willen wonen, werken en vooral prettig willen leven in Pijnacker-Nootdorp. Wij zijn dichtbij en altijd benaderbaar. Binnenkort komen wij met nog meer nieuwe namen”.

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.