Donderdag gaf wethouder Oudhof aan dat hij diverse stukken in bezit had die aan kunnen tonen dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp geen enkel risico zou lopen ten aanzien van Ryck/Afval loont. Hij kreeg namelijk om 19.00uur donderdag “ruis” op de lijn. Pijnacker-Nootdorp gaat in 2013 het volledig risico dragen en oeps dat wist hij niet. Hij deed niet wat hij moest doen! (lees meer)

Ryck is nu nog een fors verliesgevend project omdat er maar 5 % meer mensen zijn die gescheiden afval inzamelen. Als wij, volgens planning, een maand eerder ingestemd hadden waren we volledig het afvalschip in gegaan. Zie daarvoor eerdere betogen voor verklaring, uitleg en onderliggende stukken. Ik heb het door een rapport en vele vragen het kunnen vertragen. PvdA wethouder Oudhof heeft de toezegging gedaan om met het contract Ryck te komen. Daar gaat het juridisch om! Een contract met handtekening. En waar komt de Ryck wethouder mee… Met diverse digitale stukken maar geen contract. Ik spreek echt geen Chinees. Een contract waar ook de kleine lettertjes in staan…. dat vroeg ik letterlijk! In de bijlage leest u de digitale post van de wethouder.

Ik ben het zo zat om steeds maar via een hoop ge-blabla niet het stuk te krijgen waar ik om vroeg. Een contract!

Ik informeer u laat omdat ik vanavond surpriseavond had met mijn familie en op de valreep ook nu jarig ben. Maar ik vond wel dat ik u moest informeren! Onze mening op de stukken komt later. Maar wij zijn wel een beetje boos en teleurgesteld.

Een contract is een contract en geen verslag, notulen of zienswijzen.

Wordt vervolgd.

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.