Wij van Eerlijk Alternatief vinden het belangrijk dat iedereen die stemgerechtigd is ook kan stemmen. Wij zorgen er daarom voor dat ons verkiezingsprogramma voor iedereen toegankelijk is. Het programma is in diverse vormen beschikbaar:

 • Digitaal downloadbaar bestand

  In de bijlage van dit artikel vindt u het bestand ‘verkiezingsprogramma.pdf’.

 • Pictogrammen voor mensen met een verstandelijke beperking

  In de bijlage van dit artikel vindt u het bestand ‘verkiezingsprogramma picto.pdf’.

 • Braille voor slechtzienden

  Het verkiezingsprogramma is ook in braille beschikbaar. Indien u een exemplaar wilt ontvangen kunt u e-mailen naar hanneke@eerlijkalternatief.nl of bellen naar 015-3694498. Dan zorgen wij ervoor dat er een exemplaar bij u bezorgd wordt.

  braille

 • Video met doventolk

  Om het programma ook beschikbaar te maken voor doven hebben wij het programma voorgelezen op video, met daarbij een doventolk die het programma visualiseert.

  Deel 1 : punt 1 t/m 3
  Youtube

  Deel 2: punt 4 t/m 7
  Youtube

  Deel 3: punt 8 t/m 10
  Youtube

  Deel 4: punt 11 tm 13
  Youtube

  Het gevisualiseerde programma is ook op DVD verkrijgbaar. Indien u woonachtig bent in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en deze DVD wilt ontvangen kunt u e-mailen naar hanneke@eerlijkalternatief.nl of bellen naar 015-3694498. Dan zorgen wij ervoor dat er een exemplaar bij u bezorgd wordt.

Al met al denken wij dat ons programma nu voor iedereen toegankelijk is, zodat iedereen die stemgerechtigd is ook kan stemmen.

In de bijlage van dit artikel vindt u een persbericht. Indien hier nog vragen over zijn kunt u contact opnemen met fractievoorzitter Hanneke van de Gevel via e-mail op  hanneke@eerlijkalternatief.nl of per telefoon op 015-3694498.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.