Er staan 2 polls hieronder

 

Poll; welk item is voor u belangrijk?

Deze poll heeft 5 weken (7 maart tot 14 april) online gestaan. 63 mensen namen de moeite om te stemmen. Een verrassing was voor ons het milieu op 1 hetgeen wij onderschrijven. Vanuit de raad waren Bert en ik de enige die protesteerde tegen de hoogspanningsmasten en als enige diende ik op persoonlijke titel een andere zienswijze in welke door de gemeente nagenoeg werd overgenomen. Qua milieu zijn er wel meer dingen ondernomen zoals initiatief fietsenstallingen, schoon wagenpark etc

De uitslag;

Milieu

22 

34.9%

 

Welzijn

17 

27%

 

Economie

15 

23.8%

 

Mobiliteit

5 

7.9%

 

Veiligheid

4 

6.3%

——————————————————————————–

Poll; Politiek moet vernieuwen?

52,1% vond van wel en dat is een nipte meerderheid. De bedoeling van de poll was om te bekijken of er voldoende steun is om in maart 2010 de verkiezingen in te gaan als nieuwe partij “eerlijk alternatief”. De poll is niet geheel betrouwbaar daar men (soms) dubbel kon stemmen en uiteraard is maar een klein gedeelte van de bevolking op de hoogte van deze site.

In een eerdere poll van de Telstar was het ook al lastig om eerlijke “verkiezingen” te houden. Daar kwamen wij wel als 2e partij uit de bus.

Zie;http://www.telstar-online.nl/nieuws.php?id=13933&pg=            Los van de dubbelstemming blijft het natuurlijk een verkiezing van deel van de bevolking die op internet zit.          

Maar goed, om verder te gaan moet er een bestuur en natuurlijk een kandidatienlijst worden gemaakt.

Mocht u belangstelling hebben voor een functie of mee te denken achter de schermen dan horen wij dit graag!

Voor meer informatie mag u ook bellen; Hanneke van de Gevel 015-3694498

Uitslag poll;

Eens

61 

52.1%

 

Oneens

54 

46.2%

 

Neutraal

2 

1.7%

 

 

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.