Na enig zoekwerk vond ik de antwoorden op mijn persoonlijk bezwaar over die 380KV masten. Vannacht was de deadline. Via de raad van State, 150 euries armer kon ik bezwaar maken. En dat heb ik gedaan. Zie bijlage alle antwoorden van de commissie op mijn bezwaren (via wat knip en plak werk heb ik een document gemaakt) Bleef nog een ding staan (zie bijlage) en hieronder mijn reactie.

Bezwaar op uw antwoord;

Daar er een school ligt aan het opstijgstation (OudePolder)en er  een voor en na-schoolseopvang en straks op de Oude Polder sportvelden komen het heel goed mogelijk dat kinderen, die toch al kwetsbaar zijn daar meer dan 14 uur verblijven. Ik maak bezwaar tegen het opstijgpunt bij deze locatie.

Kinderen kunnen namelijk opgevangen worden vanaf 7.30 tot 18.30uur dit is 11uur. Zij kunnen daarna gaan sporten (lees voetballen) op de toekomstige locatie.

Een lagere schoolperiode duurt is minimaal 8 jaar. U stelt kinderen dus willens en wetens  8 jaar lang bloot aan straling. Voor kinderen die niet naar een opvang gaan is dit minimaal 9328 uren  Wanneer kinderen ook nog naar de opvang gaan moet u er minimaal 9120uren erbij tellen. Ik ga in deze berekening er vanuit dat de kinderen 12 weken geen school en geen opvang hebben wat zeer gunstig is voor u. Kinderen worden dus 18448 uren belast met straling.

 

Ik wil u vragen deze locatie nogmaals goed te bestuderen en verzoek met klem te bekijken of de locatie oude polder geheel ondegronds kan worden gepasseerd.  De combinatie van voor en na schoolse opvang EN scholen EN gezondheidscentra EN sportvelden maakt de locatie ongeschikt voor de masten en opstijgstation.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.