Het moet niet gekker worden. 

2 organisaties die met elkaar in de clinch liggen

Er is een organisatie Feeling Free. Zij zijn een soort feest commissie. De laatste keer dat ik de Hofnar (jeugdcentrum Pijnacker) kwam vertelde een jeugdwerker dat Feeling Free daar was bedacht en dat ze in de Hofnar vergaderen. De jeugdwerker zit daar ook bij. Feeling Free heeft inmiddels een logo, hyves en een forum site. Feeling Free wil vooral activiteiten verzinnen voor en door jeugd.   Van de zomer hadden ze een dance feest bedacht bij de Dobbeplas. Dat is niet doorgegaan omdat de tijd te kort was voor  vergunningen. .Zie pagina 20 in de bijlage.

Er is ook een jongerenraad. Zij zitten niet alleen op uitvoering maar ook op beleid. Zij hebben niets te maken met de stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland maar worden wel betaald door de gemeente.

De gemeente heeft in een van haar doelstellingen participeren (dus meedoen) staan in het jeugdbeleid.. Tot zo ver prima… Maar nu kreeg de jongerendraad een  brief van Feeling Free dat zij een juridische procedure gaan starten omdat zij het alleenrecht claimen van feesten. Vervolgens geeft Feeling Free aan dat het helemaal niet om alleenrecht gaat maar om het copieren van stukken.

Het moet niet gekker worden. Wij betalen beide organisaties en nou liggen ze in de clinch met elkaar.

Ik heb de wethouder wel even om opheldering gevraagd middels  de vragen “hoe zit dat  en klopt dat

Wordt vervolgd

 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.