Hieronder leest u de antwoorden van de gemeente ten aanzien van de afsluiting van de Delfsestraatweg
 
Nu bekend is geworden waar en hoe groot de schade is aan het wegdek van de Delftsestraatweg, is ook bekend welke ruimte een aannemer straks nodig heeft om de reparatie veilig uit te kunnen voeren. Het is nog NIET bekend welke aannemer dit werk gaat uitvoeren. De onderhandelingen daarover zijn nog gaande.

Nu bekend is welk werkruimte nodig is voor reparatie wordt ook duidelijker welke oplossingen er voor handen komen om voor een goede bereikbaarheid te zorgen. Vanmorgen heeft er een gesprek met de Gemeente Delft, de brandweer en de Gemeente pijnacker-Nootdorp plaats gehad waarin een aantal mogelijkheden en onmogelijkheden zijn besproken.

Uiteindelijk is nu gekozen om te bekijken of het mogelijk is om de uitbuiging in het fietspad te verleggen waardoor het fietspad geheel recht wordt. Dit geeft ruimte om het straatwerk zodanig te veranderen dat het mogelijk wordt om verkeer weer in twee richtingen te laten rijden over 1 rijbaan. Bijgevoegd een schets zoals dit zou moeten worden. Vanavond zal de gemeente met een aannemer bespreken wat er dient te gebeuren en welke kosten hieraan zitten.
Als blijkt dat deze oplossing betrekkelijk eenvoudig is te realiseren, zullen deze vermoedelijk as zondag en maandag worden uitgevoerd. Hier houden we nog een slag om de arm ivm de nog te voeren gesprekken en de planning van een aannemer. Dit is waarschijnlijk morgen bekend.
Dit dient ook nog met allerlei partijen dan gecommuniceerd te worden dus er is nog veel te regelen dan om dit voor elkaar te krijgen.
 

Deel dit:

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.